Μαρτυρίες

ΕΝΟΤΗΤΕΣ


  Ασθενής με σοβαρό κάταγμα κοτύλης (παραμελημένο) και σοβαρά συνοδά προβλήματα, αντιμετωπίζεται με σύνθετη αρθροπλαστική με απόλυτη επιτυχία.Την επιτυχία δεν την οριοθετεί ο ιατρός αλλά ο ίδιος ο ασθενής που Έφτιαξε και μας έστειλε το πιο κάτω video. H ικανοποίησή μας μεγάλη και μας δίνει κουράγιο να συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τα παραμελημένα και δυσεπίλυτα περιστατικά. 

  Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για τη φιλία του και κυριότερο που μπορώ και περπατάω καμαρωτά. Γιατρέ μου σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα.
  Κυριακή Σ.

  Ευγνώμων στον ταλαντούχο επιστήμονα με ήθος και ανθρωπιά που με βοήθησε να περπατήσω ξανά με σιγουριά. Να είναι πάντα καλά.
  Αλίκη Ε.

  Γιατρέ μου, μου έδωσες πίσω την αρημελιά μου, μου έδωσες πίσω τη ζωή μου είπες δε περπατήσεις απλά θα τρέχεις και το έκανες και αυτό. ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
  Μαριάννα Κ.

  4 μήνες μετά την επέμβαση χορεύω ξανά και συμμετέχω με φίλους σε δραστηριότητες και ενδιαφέροντα που αγαπώ! Χάρη σε Σας, που με κάνατε πα΄λι να βρίσκω τους ρυθμούς μου!
  Σας ευχαριστώ από καρδιάς!
  Μαρία Χ.

  Σήμερα φίλοι μου, τρία ολόκληρα χρόνια μετά το ατύχημα μου, και τον τραυματισμό στο γόνατο, χάρη στα χρυσά χέρια του μοναδικού γιατρού μου, άρχισα γυμναστική!
  Νιώθω σαν να έχει γίνει ένα θαύμα. Μετά από τόσο πόνο, τόση αγωνία, τόση  προσπάθεια, επιστρέφω στη ζωή μου και  στις δραστηριότητες μου. Ο γιατρός μου, Σπύρος Δαρμανής, η φροντίδα
  και η θέληση τα κατάφεραν. Τα σύμπαν να σε έχει πάντα γερό γιατρέ μου! Αιώνια ευγνώμων!
  Χριστίνα Κ.

  Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου στον Κ. Σπύρο Δαρμανή Χειρούργο Ορθ. , Διευθυντή τμήματος Πυελού & Ισχίου, για την αμεσότητα και την υπευθυνότητα
  με την οποία αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της αδερφής μου Δ.Π.
  Η Π. πάσχει από την παιδική ηλικία από οστεομυελίτιδα στο αριστερό πόδι ως αποτέλεσμα να επιβαρύνεται το δεξίο ισχίο.
  Μετά από την έρευνα που κάναμε καταλήξαμε σε έναν γιατρό ιδιωτικής κλινικής (υποσχόμενος 100% επιτυχία της επέμβασης της αρθ. ισχίου). Αποτέλεσμα μετά από 2 αποτυχημένα χειρουργεία,
  η αδερφή μου να μείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι του πόνου για μήνες (καθαρά από ιατρικό λάθος του προηγούμενου γιατρού).
  Ύστερα από μεγάλη αναζήτηση σχετικά με την αναθεώρηση ισχίου οι προσπάθειες μας απέβησαν άκαρπες. Προς μεγάλη μου απογοήτευση η περίπτωση της κρίθηκε ιδιαίτερη και δύσκολη.
  Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ως από “μηχανής Θεός” ο Κ. Δαρμανής μας έδωσε ελπίδες για την επέμβαση της ολικής αρθροπλαστικής ισχίου με τη μέθοδο Exeter.
  Η αδερφή μου σήμερα κάνει τα πρώτα της βήματα και για αυτό ευχαριστώ τον Θεό και τον Κ. Δαρμανή. Του εύχομαι ολόψυχα να είναι πάντα καλά, να διατηρεί το χάρισμα που έχει να συνδιάζει τον επαγγελματισμό
  με την ΑΝΘΡΩΠΙΑ, την εξαιρετική δουλειά, το χαμόγελο και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον του για τον ασθενη.
  Ελένη Δ.

  Από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου με τη φύση, είναι να βλέπω το πρώτο φως της μέρας από τον Όλυμπο. Είναι το αίσθημα της ελεύθερης ψυχής.
  “Και χώρις τα φτερά δε φοβαμαι
  το γαλάζιο ζεστή αγκαλιά
  στα ψηλά τα βουνά να κοιμάμαι
  στο Αιγαίο να δίνω φιλιά.

  Λευτεριά στους ανέμους ζητάω
  έχω πάψει να είμαι θνητός
  ανεβαίνω ψηλά κι αγαπάω
  δίχως σώμα χρυσός αετός”

  (Είναι η πρώτη πιο δύσκολή μου ανάβαση, μετά το χειρουργείο στο ισχίο, που σε λίγες μέρες θα είναι ένας χρόνος. Την αφιερώνω στο γιατρό μου Κ. Σπύρο Δαρμανή με πολλά ευχαριστώ από καρδιάς!

  Μαρία Χ.

  Καλέ μου Γιατρέ, σήμερα κλείνω ένα μήνα που με χειρουργήσατε στο πόδι μου, στον έξω σφυρό και δεν περίμενα να έχω τόσο γρήγορη αποθεραπεία! Ξέρω έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για
  να περπατήσω κανονικά, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη σήμερα που έκανα έστω ένα βήμα και ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω!
  Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο πρώτα και μετά έναν καταπληκτικό γιατρό! Να σας έχει ο θεόες καλα!
  Είστε ο ορθοπαιδικός μου από εδώ και πέρα!
  Ελευθερία Π.