fbpx

“If I have seen further than others, it is by standing
upon the shoulders of giants.”
~Isaac Newton
Αφού σας καλωσορίζουμε στην Ιστοσελίδα μας, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι ο σκοπός του Κέντρου μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου διάγνωσης και εξειδικευμένης θεραπείας πάνω σε παθήσεις του ισχίου και γόνατος, σε βαρείς τραυματισμούς ιδιαιτέρως της πυέλου (λεκάνης) αλλά και όλου του φάσματος της τραυματολογίας. Τα περιστατικά αυτά μπορεί να είναι από απλά καθημερινά ή και πολύ βαρείς τραυματισμοί, που δυστυχώς καταλήγουν σε εμάς αφού έχουν περάσει από διάφορα νοσοκομεία του εσωτερικού (ιδιωτικά και δημόσια) ή και του εξωτερικού και όπου δεν μπόρεσαν να βρουν την κατάλληλη θεραπεία. Το Κέντρο μας μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, βασίζεται στην μακρόχρονη εξειδίκευση σε κέντρα αριστείας του εξωτερικού, στην πολυετή εμπειρία στην ελληνική πραγματικότητα και στον τεχνολογικό εξοπλισμό (O-arm) και ψηφιακή υποδομή.
Απόδειξη του υψηλού επιπέδου νοσηλείας οι γνώμες των ασθενών μας αλλά και η παρουσίαση των πιο δύσκολων περιστατικών της πατρίδας μας που δυστυχώς αυξάνονται στις μέρες μας.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ
  • Η δημιουργία του πρώτου κέντρου στην Ελλάδα για τα κατάγματα του πυελικού δακτυλίου (λεκάνης) και της κοτύλης, με πλήρη εξειδίκευση και χρησιμοποίηση ψηφιακών τεχνολογιών (3D navigation)
  • Αντιμετώπιση των πιο σύνθετων περιστατικών αρθροπλαστικών ισχίου και γόνατος και ειδικά επανεγχειρήσεις μετά από φθορά των εμφυτευμάτων ή μετά από οστική καταστροφή,καθώς επίσης και περιστατικών με σύνθετους τραυματισμούς (complex trauma)
  • Διόρθωση των χειρουργικών λαθών στην αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος και επανεγχείρηση των “άτυχων” ασθενών με απόλυτη επιτυχία !
ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ
ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΙΣΧΙΟΥ

με νέα αναίμακτη τεχνική M.I.S. μέθοδος S.P.A.I.R.E.

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ ΙΣΧΙΟΥ

Με τη μέθοδο
επανάκτησης οστού

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ

Με πλοήγηση και νέα τεχνική
M.I.S. / Ρομποτική


Δρ. ΣΠΥΡΟΣ Ν. ΔΑΡΜΑΝΗΣ

MD, M.Sc, Ph.D

  • Ορθοπαιδικός Χειρουργός
  • Ορθοπαιδικός Διευθυντής MEDITERRANEO τμήματος πυελικής χειρουργικής και αναθεωρητικής χειρουργικής ισχίου
  • Υπεύθυνος & πιστοποιημένος Ρομποτικής Αρθροπλαστικής
  • Εξειδικεύτηκε στο Exeter της Μεγάλης Βρετανίας στην χειρουργική γόνατος και ισχίου , σε έμμισθη (οργανική) θέση.
  • Εξειδικευμένος στο St. Georges’ Hospital του Λονδίνου στη χειρουργική πυέλου-κοτύλης
  • Εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε σε 48  Courses στις ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία στις πιο σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές επανορθωτικής χειρουργικής ισχίου και γόνατος χειρουργικής αντιμετώπισης αθλητικών κακώσεων γόνατος, ποδοκνημικής, γόνατος και ώμου, ολικών αρθροπλαστικών μεγάλων αρθρώσεων και τραύματος άνω και κάτω άκρων. όπως και στα Μεταβολικά Νοσήματα από το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης.

ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κυριακή Σ.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για τη φιλία του και κυριότερο που μπορώ και περπατάω καμαρωτά. Γιατρέ μου σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα.

Αλίκη Ε.

Ευγνώμων στον ταλαντούχο επιστήμονα με ήθος και ανθρωπιά που με βοήθησε να περπατήσω ξανά με σιγουριά. Να είναι πάντα καλά.

Χριστίνα Κ.

Σήμερα φίλοι μου, τρία ολόκληρα χρόνια μετά το ατύχημα μου, και τον τραυματισμό στο γόνατο, χάρη στα χρυσά χέρια του μοναδικού γιατρού μου, άρχισα γυμναστική!
Νιώθω σαν να έχει γίνει ένα θαύμα. Μετά από τόσο πόνο, τόση αγωνία, τόση προσπάθεια, επιστρέφω στη ζωή μου και στις δραστηριότητες μου. Ο γιατρός μου, Σπύρος Δαρμανής, η φροντίδα
και η θέληση τα κατάφεραν. Τα σύμπαν να σε έχει πάντα γερό γιατρέ μου! Αιώνια ευγνώμων!

Μαριάννα Κ.

Γιατρέ μου, μου έδωσες πίσω την αρτημελιά μου, μου έδωσες πίσω τη ζωή μου είπες δε περπατήσεις απλά θα τρέχεις και το έκανες και αυτό. ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Μαρία Χ.

4 μήνες μετά την επέμβαση χορεύω ξανά και συμμετέχω με φίλους σε δραστηριότητες και ενδιαφέροντα που αγαπώ! Χάρη σε Σας, που με κάνατε πάλι να βρίσκω τους ρυθμούς μου!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Χρήστος Π.

Πριν από 9 μήνες υποβλήθηκα σε ολική αρθροπλαστική και των δύο ισχίων από τον κ. Σπύρο Δαρμανή.
Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον κ. Δαρμανή για το άρτιο αποτέλεσμα που μου έδωσε, καθώς απέκτησα ξανά την ποιότητα ζωής που είχα χάσει τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που αντιλαμβάνεται την ιατρική ως μέγιστο λειτούργημα, δίπλα στους ασθενείς, πάντα προσιτός ως άνθρωπος και συνάμα άριστος ως γιατρός.
Θερμές ευχαριστίες για όλα.

Ελευθερία Π.

Καλέ μου Γιατρέ, σήμερα κλείνω ένα μήνα που με χειρουργήσατε στο πόδι μου, στον έξω σφυρό και δεν περίμενα να έχω τόσο γρήγορη αποθεραπεία! Ξέρω έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για
να περπατήσω κανονικά, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη σήμερα που έκανα έστω ένα βήμα και ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω!
Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο πρώτα και μετά έναν καταπληκτικό γιατρό! Να σας έχει ο θεός καλα!
Είστε ο ορθοπαιδικός μου από εδώ και πέρα!

Διαβάστε αναλυτικά τις μαρτυρίες και επιστολές ασθενών / χειρουργηθέντων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;
Ο Δρ. Σπύρος Ν. Δαρμανής και η ομάδα του με χαρά θα απαντήσουν το συντομότερο δυνατό σε τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας που θα αποστείλετε μέσω email.
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ